طرز تهیه بال سوخاری چینی

طرز تهیه بال سوخاری چینی مواد لازم برای ۲ نفر: بال مرغ ۸ عدد ( ۴۰۰ گرم) آرد ذرت ۱ قاشق سوپخوری ( ۹ گرم) پودر نان خشک یا پنیر پارمسان(رنده شده) به مقدار لازم آویشن ۱ قاشق چایخوری (۳ گرم) نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم کنجد ۳/۱ پیمانه ( ۵۳ گرم) تخم‌مرغ […]

نوشته طرز تهیه بال سوخاری چینی اولین بار در مجله اینترنتی بیا تو ببر پدیدار شد.

مجله اینترنتی بیا تو ببر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *